VÅRA TJÄNSTER

Bohagsflytt

Vi på Budway Transport hjälper till med alla era flyttbehov och lite mera, både för företag och privatpersoner. Välj det upplägg som passar er bäst, vi hjälper er med allt från att transportera en kär möbel till att flytta hela ert hem till södra Frankrike. För företag erbjuder vi skräddarsydda logistiska lösningar enligt behov och vi har även erfarenhet av större kontorsflyttar.

Vi erbjuder det ni behöver!

Packning

Packning är ett ytterst viktigt moment av flytten. Bra packning säkerställer att lösöret kommer tryggt fram till nya adressen. Vi på Budway Transport erbjuder våra kunder packningstjänster som uppfyller alla era behov. I våra tjänster ingår allt från nedpackning av köksporslin till skyddsinpackning av stora möbler. För att flytten skall löpa smidigt är det viktigt att ni på förhand meddelar ifall ni vill ha hjälp med packning inför er flytt. Kom ihåg att Budway Transport fixar allt!

Magasinering

 Dags för stambyte i huset? Eller behöver ni extra lagringsutrymme? Ingen fara, Budway Transport har även magasineringstjänster. Vi erbjuder magasinering för allt från enstaka föremål, till stora bostäders bohag. Våra uppvärmda och säkra förråd finns i alla storleksklasser. Budway Transport löser alla era magasineringsbehov!

Flyttstädning

Vi på Budway Transport erbjuder även våra kunder flyttstädning. Materialet för flyttstädningen är utvalt med stor omsorg och på så vis kan vi integrera ett miljötänk i vårt arbetssätt. Vi ställer höga krav på alla delar av arbetet och garanterar er städservice av toppklass. Under flyttstädningen grovstädas alla ytor i hemmet noggrant. Boka in er flyttstädning i samband med er flyttning eller separat och låt Grabbarna ta hand om logistiken!

Ring oss på

0760098429

Budway Transport AB

SÖDRA APOLLOVÄGEN 38 A
554 65 Jönköping
Org. nr. 559127-8139

Mån-Lör

8:00 – 19:00