Dags för stambyte i huset? Eller behöver ni extra lagringsutrymme? Ingen fara, Budway Transport har även magasineringstjänster. Vi erbjuder magasinering för allt från enstaka föremål, till stora bostäders bohag. Våra uppvärmda och säkra förråd finns i alla storleksklasser. Budway löser alla era magasineringsbehov!

Vilken storlek?

Som tumregel vid storlek av förråd och lagringsutrymme räknar vi med att det krävs ca en tiondel av bostadens storlek i m2. Dock varierar det beroende på föremålen ni skall förvara. Låt våra experter veta vilka grejor ni vill att ska magasineras så avgör vi storleken baserat på det.

Säkerhet

Hela vårt magasineringsområde är bevakat, samt utrustat med övervakningskameror. Endast har tillträde i lokalerna. På så sätt kan vi säkerställa att föremålen hålls i tryggt förvar.

Boka magasinering

Är du intresserad av att boka ett magasin hos oss för en längre tid eller bara för några veckor/dagar då ni är mellan bostäder? Hör av er till oss så löser vi detta problem för er. Budway Transport erbjuder skräddarsydda lösningar även då det gäller magasinering. Skicka in din magasineringsförfrågan antingen via vårt offertförfrågan formulär eller per mail/telefon till nedanstående adress/telefonnummer

Ring oss på

0760098429

Budway Transport AB

SÖDRA APOLLOVÄGEN 38 A
554 65 Jönköping
Org. nr. 559127-8139

Mån-Lör

8:00 – 19:00