Vår professionella flyttpackningsservice är skapad för att göra din flytt i Jönköping och Linköping smidigare och bekymmersfri. Vi förstår att packningen kan vara den mest tidskrävande och stressande delen av flyttprocessen, och vi är här för att ta bort den bördan från dina axlar.

Med vår lokala närvaro i Jönköping och Linköping erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar dina unika behov när det gäller flyttpackning. Vi vet att varje hem är unikt, och vårt erfarna team är här för att säkerställa att dina ägodelar packas säkert och effektivt för transporten till din nya destination.

Varför välja vår flyttpackningsservice?

Vår expertis sträcker sig bortom att bara placera föremål i lådor. Vi använder beprövade metoder och högkvalitativa förpackningsmaterial för att säkerställa att dina ägodelar når fram oskadda och välorganiserade. Oavsett om det rör sig om ömtåliga föremål, elektronik eller kläder, tar vi hand om varje detalj.

Effektiv flyttpackning

Vår dedikerade personal förstår värdet av tid och effektivitet. Vi är här för att förenkla processen och spara din värdefulla tid, så att du kan fokusera på andra aspekter av din flytt. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner genom hela flyttpackningsprocessen.

Bekymmersfri flyttpackningsservice

Kontakta oss idag för att boka vår flyttpackningsservice i Jönköping och Linköping och låt oss göra din flyttbekymmersfri genom att hantera packningen åt dig. Vi strävar efter att göra varje steg av din flytt så smidig och enkel som möjligt

Packningstips

I vissa fall kan det hända att ni vill packa ert bohag själva, vilket är en bra lösning ifall man vill spara in en slant. Därför har vi även presenterat några tips till er, som lönar sig att ta i beaktande då ni packar. Allt material som ni kan tänkas behöva för packandet har vi att erbjuda och våra packnings specialister hjälper även er med praktiska tips angående packandet.

  1. Använd flyttkartonger som är stabila och av samma storlek
  2. Fyll inte flyttlådor med allt för många böcker
  3. Lägg ett mellanlager mellan glas och porslin
  4. Sopsäckar lämpar sig bra för mjuka varor som dynor, täcken men även kläder
  5. Skydda kanterna på speglar och tavlor då ni packar dem. Detta kan vi också göra för er!

Ring oss på

0760098429

Budway Transport AB

SÖDRA APOLLOVÄGEN 38 A
554 65 Jönköping
Org. nr. 559127-8139

Mån-Lör

8:00 – 19:00